Bokrelease och släppfest i Göteborg 30 november!

I två år har vi jobbat med den här boken, nu är den äntligen klar! Det vill vi gärna fira med er!

Var?
Bokreleasen kommer att hållas på Litteraturhuset i Göteborg som ligger i Lagerhuset nära Järntorget. (Adress Heurlins plats 1).

När?
Måndagen den 30 november, från kl 18.

Under kvällen blir det presentation av boken och tankarna bakom den och möjlighet att träffa ett gäng av de medverkande! Det blir musik med poeten och sångerskan Christine Hellqvist, prat om vår relation till planeten med psykosyntesterapeut Eva Sanner och poesiuppläsning med Jonas Gren och Jimmy Alm. Kvällen kommer att hållas ihop av scenpoeten och svenska mästaren i improvisationspoesi Allis Ruth (ruthalice.com). Cristoffer Svärd och Kristoffer Alehed/Tumult kommer att spela, med mera!

Vi är också glada att ha Resursrestaurangen med under kvällen! De jobbar för att minska matsvinnet genom att ta hand om och laga mat med resurser som istället för att kasseras samlas in från partners bland matproducenter och butiker. De kommer att fixa lite plockmat, så det går bra att komma lite småhungrig. Och vin kommer att finnas att köpa för självkostnadspris. Och även böcker kommer att finnas att köpa :)

Alla är varmt välkomna!

/Amanda och Elinor

2 tankar om “Bokrelease och släppfest i Göteborg 30 november!

  1. Ännu inte klart tyvärr, men information om det kommer att läggas upp här när det finns. Och vi kan mejla dig också när det är klart hur den kommer att kunna beställas!
    /Amanda, redaktör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *